Sport

Nogomet, UEFA Europa Liga

Mancini: Ja sam jedini krivac za naše ispadanje

Mancini: Ja sam jedini krivac za naše ispadanje

Nakon što je u osmini finala Europa lige ispao Manchester United, vjerno su ih u tome pratili i nogometaši Manchester Cityja. Tako se obje momčadi sada mogu posvetiti međusobnoj borbi u Premiershipu.

Momčad Roberta Mancinija je u dvije utakmice poražena od Sportinga na osnovu više golova u gostima. U Lisabonu je portugalska momčad slavila s 1-0, a u uzvratu je bilo 3-2 za City. Manchester je uspio nadoknaditi 0-2, povesti 3-2 i doći u priliku za četvrti pogodak i prolaz, no sreće u završnici nije imao.

- Uzimam potpunu odgovornost za ovaj poraz. Prokleto mi je žao što se ovo dogodilo jer su u drugom dijelu moji igrači bili fantastični. I oni i navijači - jadao se na kraju utakmice talijanski strateg Mancini.

- Kada izgubimo utakmicu razmišljam zašto se to dogodilo. Vrlo često dolazim do zaključka da je pogreška moja, vjerojatno sam krivo postavio obje utakmice. Loše pripremio momčad i negdje pogriješio. Moji igrači su se borili i u prvom dijelu, ali nije išlo i to je moja greška. U nastavku je sve bilo fantastično, igrali smo uistinu kao velika momčad, ali teško je bilo zabiti četiri gola.

Okreće se tako Mancini i njegova momčad boju s Unitedom u engleskom prvenstvu.

- Ako protiv Chelsea iduću utakmicu u Premiershipu odigramo kao ovo drugo poluvrijeme garantiramo dobivamo. Uopće, mislim da imamo lijepu šansu za osvajanje naslova.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.