Sport

Nogomet, Serie A

Mazzarri: Ljut sam na obranu, ovako ne možemo protiv Chelseaja

Mazzarri: Ljut sam na obranu, ovako ne možemo protiv Chelseaja

Unatoč uvjerljivoj pobjedi nad Cagliarijem (6-3), trener nogometaša Napolija Walter Mazzarri izrazito je nezadovljan obranom koja je po njemu primila barem dva nepotrebna pogotka.

Obrambena dekoncentracija koštala je Napoli primanja dvaju zgoditaka u završnici domaćeg susreta protiv Cagliarija. Premda niti jednog trenutka trijumf Napolitanaca nije dolazio u pitanje, trener Mazzarri svjestan je da bi takvo ponašanje obrane u predstojećem ogledu s Chelseajem mogao biti koban. Naime, Napoli iz prve utakmice na uzvrat osmine finala Lige prvaka na Stamford Bridge donosi dva gola prednosti, u Napulju je bilo 3-1...

- Bijesan sam iako su se pogreške u obrani dogodile kada je već sve bilo gotovo. Nismo smjeli primili ta dva gola pred kraj utakmice. Nikada ne smije biti opuštanja i to moramo naučiti jer jači protivnici to odmah kažnjavaju. Vidjeli ste što se umalo dogodilo Milanu kod Arsenala - oprezan je trener momčadi sa San Paola, koji je svojim igračima uputio vrlo jasnu poruku.

- Ne smijemo biti povučeni u toj utakmici. Pogubno bi bilo razmišljati o prednosti koju imamo i njenom čuvanju. Moramo igrati našu prepoznatljivu igru - zaključio je Mazzarri.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.