Sport

Košarka, A1 liga

Pipan: I protiv Kvarnera će svi igrači dobiti svoju priliku

Pipan: I protiv Kvarnera će svi igrači dobiti svoju priliku

Sutra u 19:00 sati košarkaše Zadra očekuje posljednji ovosezonski A1-ligaški dvoboj u Krešinoj dvorani. Protivnik je riječki Kvarner, a nakon odlične predstave u Dubrovniku (pobjeda od 47 razlike), nekako se očekuje još jedna uvjerljiva pobjeda za Zadar.

Kvarner je momčad s kojom su Zadrani ove sezone odigrali najviše susreta, po jedan u prvenstvu i kupu, ali i jedan pripremni, što sugerira da između sutrašnja dva protivnika ne bi smjele postojati nikakve nepoznanice...

- Dobro se međusobno poznajemo, tako da je teško išta prognozirati uoči susreta. Kod nas je možda već malo oslabio fokus na A1 ligu s obzirom da je tamo već gotovo sve riješeno, mada treba i taj posao do kraja odraditi profesionalno - kazao je u najavi susreta trener Zadra, Aleš Pipan, te je kratko prokomentirao i momčad suparnika:

- Kvarner je dugo vremena bio u vrhu, te je kandidirao za Ligu za prvaka. Imali su neke svoje probleme i u tome nisu uspjeli, međutim siguran sam da će protiv Zadra htjeti pokazati sve što znaju. Mi moramo biti skoncentrirani samo na svoju igru i od prve do zadnje minute odigrati korektno i na kraju upisati nova dva boda.

Nakon što je protiv Dubrovčana Pipan dao prigodu svim igračima koji su bili spremni za nastup, nešto se slično očekuje i protiv Riječana:

- Svi igrači jedni drugima daju priliku. Ukoliko će svi odigrati korektno, sve ću ih i izrotirati. Igrači treniraju jako dobro i zato zaslužuju šansu pokazati što znaju.

Dugo ste muku mučili s ozljedama, da li je i tome konačno došao kraj?

- Novih ozljeda srećom nema, ali nisam zadovoljan kako teče Vragovićeva rehabilitacija. Još uvijek osjeća neke bolove u zglobu i tek ćemo sutra znati da li će dobiti novu poštedu ili će malo stisnuti zube i zaigrati - za kraj će Pipan.

Napomenimo još jednom, utakmica je na rasporedu sutra u 19:00 sati u Krešinoj dvorani.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.