Sport

Nogometni mercato

Mancini: Zainteresirani smo za Van Persieja, ali vjerujem da će ostati "topnik"

Mancini: Zainteresirani smo za Van Persieja, ali vjerujem da će ostati

Menadžer engleskog nogometnog kluba Manchester City, Roberto Mancini, priznao je interes za trenutno najboljeg strijelca "otoka" - Robina van Persieja.

S 32 pogotka ove sezone u svim natjecanjima 28-godišnji Van Persie odlučio je odgoditi pregovore s Arsenalom oko produljenja ugovora koji mu na ljeto istječe. Tu će situaciju, ako se nastavi, pokušati iskoristiti menadžer Cityja, Roberto Mancini.

- Ako postoji neki dobar igrač koji želi napustiti klub, uvijek ćemo biti zainteresirani. Mislim da su sve bolje momčadi zainteresirane za Van Persieja s obzirom da je on trenutno jedan od najboljih napadača Europe zajedno s Messijem, Cristianom Ronaldom, Sergijom Agüerom i Mariom Balotellijem. Međutim, mislim da će ostati u Arsenalu - rekao je Mancini britanskim medijima.

Nagađa se da je City spreman ponuditi Nizozemcu 220 tisuća funti tjedno što je navodno daleko veća plaća od one koju prima u Arsenalu. No, čak i unatoč tome, Talijan na klupi "građana" smatra da Van Persie ostaje "topnik".

- Vjerujem da će Arsenal na ljeto biti vrlo aktivan na tržištu i dovesti nekolicinu dobrih igrača što će uvjeriti Van Persieja da ostane vjeran klubu - zaključio je Mancini.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.