Sport

Košarka, A1 liga

Ive Ivanov: Nadamo se dobroj podršci s tribina

Ive Ivanov: Nadamo se dobroj podršci s tribina

Prvi susret 19. kola košarkaške A-1 lige na rasporedu je danas. Snage će u dvorani Krešimira Ćosića odmjeriti stari sportski rivali Zadar i Split. Iako su obje momčadi trenutačno u ne baš sjajnoj situaciji, njihovi susreti uvijek su zanimljivi i bude dobar interes publike.

Za očekivati je da će takav biti i večerašnji ogled, riječ je o derbiju ovog kola, Zadar je vodeći na tablici dok su Splićani treći. Susret najavljuje kapetan momčadi s Višnjika, Ive Ivanov:

Sve znamo jedni o drugima, oni su se dodatno pojačali s Vujčićem koji će im puno značiti. Trebamo odigrati agresivno, kontrolirati skok i biti bez crnih rupa u koje često znamo upasti. Nadam se da će i podrška s tribina biti dobra i da ćemo uspjeti ostvariti novu pobjedu".

Iako su jedni i drugi još ranije osigurali igranje u Ligi za prvaka, Zadrani imaju večeras i motiv više. Žele uzvratiti Splitu za poraz u prvom dijelu sezone kada su ih oni na Gripama svladali poprilično lako, s 12 koševa razlike:

Da, želimo im uzvratiti za taj poraz. Tu utakmicu odigrali smo užasno, nadigrali su nas u svim segmentima igre, mi smo bili neprepoznatljivi. Mislim da je vrijeme da se iskupimo i za tu lošu igru i da im vratimo istom mjerom".

Dodajmo još i to, utakmica počinje u 18 sati i 30 minuta.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.