Sport

Nogomet, Premiership

Jelavić: Frustrira me što zbog ozljede moram mirovati

Jelavić: Frustrira me što zbog ozljede moram mirovati

Nikica Jelavić, pojačanje Evertona iz Rangersa u siječanjskom prijelaznom roku, zbog bolova u preponi i upale preponske kosti je u fazi mirovanja.

Zbog te ozljede je hrvatski reprezentativni napadač izostao iz kadra momčadi koja je prošle subote na Goodison Parku pobijedila Chelsea s 2-0 u 25. prvenstvenom kolu. Hrvatski napadač nada se da nije u pitanju toliko teška ozljeda. Ne kandidira za subotnju utakmicu u FA Cupu protiv Blackpoola, ali bi se mogao vratiti u kadar za iduću prvenstvenu utakmicu, koja je na rasporedu tek 3. ožujka protiv QPR-a.

- Vjerujte mi, ovo je frustrirajuće za mene. Ipak, nadam se da ću za nekoliko dana biti u mogućnosti trenirati. Dobro je da nakon utakmice u kupu imamo dva tjedna pauze, pa ću se moći dobro pripremiti i na igralištu pokazati što mogu i znam - izjavio je Jelavić.

Na njegovu ozljedu osvrnuo se i menadžer David Moyes.

- Mnogi koji su u sportu znaju kakva je to ozljeda. Ovisno o težini, može vam izbaciti iz pogona na kraće ili dulje vrijeme. Pratimo stanje Nikičine ozljede. Osjeća se malo bolje i mislimo da je na dobrom putu oporavka - rekao je Moyes.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.