Sport

Košarka, Kup Krešimira Ćosića

Branko Skroče: Želimo organizaciju Final foura u Zadru

Branko Skroče: Želimo organizaciju Final foura u Zadru

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza danas su izvučeni parovi završnice Kupa Krešimira Ćosića koji će biti održan od 14. do 16. veljače. Protivnik Zadra koji je nastup na završnom turniru izborio pobjedom protiv Cibone bit će Zagreb dok će se u drugom susretu poluzavršnice sastati Cedevita i Split.

O šansama Zadra u ogledu s ABA i euroligašem Zagrebom sportski direktor Zadra Branko Skroče kaže:

Nije sporno da je Zagreb veliki favorit ali riječ je o jednoj utakmici u kojoj je sve moguće. Sigurno ćemo mi taj sraz dočekati u nešto jačem sastavu tako da će biti zanimljivo. Budite bez brige, ne mislimo Zagrebu tek tako podariti ulazak u finale natjecanja koje nosi ime po našem legendarnom Kreši".

Pitali smo Skroču hoće li se Zadar kandidirati za organizaciju spomenutog natjecanja kako je i bilo govora nakon slavlja protiv Cibone.

Mi to želimo a ovih dana ćemo donijeti i konačnu odluku hoćemo li se kandidirati za organizaciju. Trebamo sve zbrojiti, vidjeti koje su pozitivne a koje negativne stvari. Ipak, zadnju riječ ima HKS. Treba vidjeti koji će se gradovi još kandidirati za organizaciju Final foura".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.