Sport

Nogometni mercato

Olić definitivno ostaje, Pranjića želi HSV

Olić definitivno ostaje, Pranjića želi HSV

Polako se raspetljava priča oko budućnosti hrvatskih nogometnih reprezentativaca u redovima minhenskog Bayerna. Prema najnovijim medijskim navodima, Ivica Olić (32) definitivno će ostati do ljeta, dok je Danijel Pranjić (30) bliže odlasku.

- To više nije na stolu. Ostat ću najmanje do ljeta - prenosi Olićeve riječi Sport1.de.

Što se tiče Pranjića, prema navodima Kickera, interes za njegovim dovođenjem pokazao je HSV.

Iako su iz Bayerna najavili kako zbog male momčadi (23 igrača) ove zime neće prodati svog niti jednog igrača, Pranjić, koji traži klub u kojem bi imao minutažu kako bi se nametnuo izborniku Slavenu Biliću za Euro u Ukrajini i Poljskoj, mogao bi biti iznimka.

Kao i Olić, i Pranjić je pod ugovorom u Bayernu do kraja sezone. Ove je sezone odigrao tek dvije utakmice u početnoj jedanaestorci Bavaraca, jednu u DFB-Pokalu i jednu u Ligi prvaka, a u HSV-u Mladena Petrića definitivno bi imao više prostora za igru, bilo na lijevom krilu ili veznom redu.

S druge strane, Olić još čeka na svoj ovosezonski premijerni nastup u početnoj postavi Bayerna u Bundesligi, a jedina utakmica koju je odigrao svih 90 minuta bila je ona rezultatski nevažna u posljednjem kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka protiv Manchester Cityja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.