Sport

Nogometni mercato

Klose preporučio Pranjića čelnicima Lazija

Klose preporučio Pranjića čelnicima Lazija

Prema pisanju ugledom talijanskog dnevnika Corriere della Sera, napadač Lazija Miroslav Klose preporučio je čelnicima kluba da u zimskom prijelaznom roku dovedu njegovog bivšeg suigrača iz Bayerna, našeg Danijela Pranjića.

Rimski klub tijekom siječnja namjerava pojačati vezni red, a Klose je navodno kazao napravio dobru reklamu hrvatskom 29-godišnjem reprezentativcu. Rekao je vodećim ljudima Lazija da Pranjiću istječe ugovor sljedećeg ljeta što znači da bi ga Bayern u siječnju vjerojatno pustio za razumnu odštetu.

Naš nogometaš ove sezone dobiva vrlo malo prilika u bavarskom klubu. Nastupio je u dvije utakmice Njemačkog kupa, a u Bundesligi je odigrao samo jednu minutu. To ga je nagnalo da javno izrazi želju za odlaskom, ali pitanje je što će na sve reći trener Jupp Heynckes. Njemački mediji su pisali kako je voljan pustiti Pranjića, ali vrlo brzo je on sam to demantirao.

Prošle je sezone kod Louisa van Gaala Pranjić skupio velik broj nastupa, ostavivši solidan dojam, što je Klosea očito nagnalo da ga preporuči Laziju čiji je član od ovoga ljeta.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.