Sport

Nogometni mercato

Pranjić na meti više engleskih klubova

Pranjić na meti više engleskih klubova

Hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić, koji je kod Bayernovog trenera Juppa Heynckesa u potpunosti pao u drugi plan, mogao bi se već zimus preseliti u Englesku, sugerira skysports.com.

Prošle sezone je Pranjić kod bivšeg trenera Louisa van Gaala imao status standardnog prvotimca. Dolaskom Juppa Heynckesa na kormilo stručnog stožera hrvatski je nogometaš izgubio svoje mjesto u momčadi i ove sezone je upisao samo dva nastupa u DFB-Pokalu, jednom svih 90 minuta i jednom kada je ušao u igru u završnici dvoboja.

 

Nedavno je Heynckes za Bild potvrdio kako je spreman pustiti Pranjića, koji će početkom prosinca napuniti 30 godina.

Za univerzalnog nogometaša koji može igrati i u veznom redu i na poziciji lijevog beka zanima se nekoliko engleskih klubova, tvrdi agent Gino Culbetson, koji ima ekskluzivnu punomoć za Pranjića u Engleskoj, kako navodi skysports.com.

- Danijel je dostupan za transfer u zimskom prijelaznom roku i znam da je zainteresiran za prelazak u Englesku. Razgovarao sam s predstavnicima nekoliko klubova o njemu. Bio bi dobro pojačanje budući da je igrao na najvišoj razini i za svoj klub i za reprezentaciju - veli Culbertson.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.