Sport

Nogomet, Liga prvaka

Iz Villarreala optužuju: Agüero je pokazao manjak poštovanja i morala

Iz Villarreala optužuju: Agüero je pokazao manjak poštovanja i morala

Iz španjolskog prvoligaša Villarreala optužili su napadača Manchester Cityja Sergija Kuna Agüera da je provocirao i ismijavao njihove nogometaše nakon utakmice Lige prvaka u utorak navečer.

Argentinac koji je tijekom ljeta došao u City iz madridskog Atletica zabio je u sudačkoj nadoknadi gol za pobjedu svoje momčadi 2-1 u 3. kolu skupine A.

Nakon toga se u tunelu, prema tvrdnjama Španjolaca, rugao igračima poražene momčadi što u Villarrealu nisu dobro prihvatili.

- Nije mi jasno zašto je ismijavao naše igrače. Pokazao je time manjak poštovanja, morala i prijateljstva. Da izgubili smo, ali zašto bi nas zbog toga netko trebao provocirati. Agüero bi trebao biti zahvalan Španjolcima jer je zahvaljujući njima zaradio mnogo novca - poručio je dopredsjednik Villarreala Jose Manuel Llaneza.

Agüerov navodni postupak komentirao je i branič španjolskog kluba Carlos Marchena.

- U nogometu trebate znati pokazati veličinu. Ono što je napravio Agüero nije prihvatljivo, pogotovo način na koji je to napravio - rekao je Marchena, ne precizirajući što je točno napravio Argentinac.

A ako se pita samog Agüera, nije napravio ništa.

- Ne želim se upuštati u kontroverze, samo želim reći da nisam provocirao Villarrealove igrače. Svi su se mogli uvjeriti u moju disciplinu i profesionalizam, nikad ne bih napravio takvo što - poručio je Agüero putem Twittera.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.