Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Umjesto na treningu, Iličević na pregledu u Berlinu

Umjesto na treningu, Iličević na pregledu u Berlinu

Iako se činilo da će povremeni hrvatski reprezentativac Ivo Iličević biti spreman debitirati za HSV protiv Freiburga idući vikend, šanse za to su ponovno smanjene.

Iličević je, podsjetimo, ljetos došao u HSV iz Kaiserslauterna. Zbog crvenog kartona koji je dobio igrajući za bivši klub protiv Bayerna, morao je odraditi četiri utakmice suspenzije, tako da još uvijek nije dobio priliku zaigrati u službenoj utakmici za HSV. No, osim kartona, Iličević je iz Kaiserslauterna donio i ozljedu aduktora koja ga još uvijek muči.

Iako je još prije dva dana bio optimističan oko oporavka, u petak se, piše Hamburger Morgenpost, nije pojavio na treningu. Umjesto toga je otišao u Berlin na dodatni specijalistički pregled.

- Ivo još uvijek ima problema s aduktorom. Ne želimo ništa riskirati - objasnio je privremeni trener HSV-a Rodolfo Cardoso.

Tek kada mu liječnici upale zeleno svjetlo, 24-godišnji će se veznjak priključiti suigračima na treninzima.

- Kada će se to dogoditi, zasad je još uvijek otvoreno. Moramo pričekati rezultate pregleda - dodao je Cardoso čija će momčad sljedeće nedjelje gostovati kod Freiburga u sklopu 9. kola Bundeslige.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.