Sport

Novo poglavlje u ratu Barcelone i Reala

Teorija urote: Katalonski Sport optužio Löwa da radi za Real

Teorija urote: Katalonski Sport optužio Löwa da radi za Real

U rat između Barcelone i Real Madrida sve se više uključuju i mediji koji prate dva kluba. Tako je katalonski dnevnik Sport kreirao teoriju urote u koju je uvukao njemačkog izbornika Joachima Löwa.

Sport je optužio Löwa da je namjerno odlučio izostaviti Mesuta Özila iz prijateljske utakmice protiv Poljske u utorak navečer kako bi ga odmorio za obveze u Realu.

''Nema ništa bolje nego imati prijatelje. A odnosi Josea Mourinha i Joachima Löwa su toliko dobri što je njemački izbornik odlučio i potvrditi'', piše Sport, podsjećajući da Özil nije igrao ni u prijateljskoj utakmici Njemačke protiv Brazila.

U Löwevu obranu odmah se uključio najtiražniji njemački dnevnik Bild koji je Kataloncima iznio podatak da je Özil u prošloj sezoni odigrao 61 utakmicu u svim natjecanjima i da mu stoga koristi svaka mogućnost odmora, posebno u utakmicama bez rezultatskog značaja, kao što je spomenuta u Poljskoj.

''Da Özil nosi dres Barcelone, Löwova bi odluka bila identična. No, klima između Reala i Barcelone je toliko zatrovana da se više ne treba ničemu čuditi. Nakon skandaloznog Španjolskog superkupa u lokalnim medijima traje natjecanje u ispucavanju otrovnih strelica, a odnedavno i u teorijama zavjere'', piše Bild.

Spomenimo i da je Löw za utakmicu protiv Poljske odlučio promijeniti gotovo cijelu postavu u odnosu na onu koja je prošli tjedan svladala Austriju sa 6-2 i osigurala plasman na Euro 2012.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.