Sport

Hrvatska nogometna reprezentacija

Bilić iz reprezentacije trajno udaljio Danijela Pranjića

Bilić iz reprezentacije trajno udaljio Danijela Pranjića

Danijel Pranjić više nije član hrvatske reprezentacije. Izbornik Slaven Bilić trajno ga je udaljio iz momčadi nakon što je Pranjić izrazio nezadovoljstvo svojim statusom

Danijel Pranjić izbačen je iz hrvatske nogometne reprezentacije! Izbornik Slaven Bilić zatvorio je lijevom beku Hrvatske vrata reprezentacije nakon prijateljske utakmice u Irskoj, javljaju 24 sata.

- Imali smo situaciju nakon utakmice u Dublinu. Pranjić je nakon utakmice na nedoličan način iskazao nezadovoljstvo statusom. Mi na njega više ne računamo. Zahvaljujemo se na pet godina suradnje. Želimo mu sreću i hvala mu - rekao je izbornik i objasnio zašto je došlo do prekida suradnje:

Nije bilo nikakvih ružnih riječi, ali se odbio rukovati sa stručnim stožerom.

- Poslije večeri imali smo sastanak s igračima i mi smo donijeli tu odluku. Pravila ponašanja u reprezentaciji oduvijek se znaju - rekao je Bilić i odbacio mogućnost o privremenoj suspenziji.

- Nije suspenzija, na njega se više ne računa - rekao je Nane i dodao:

- U reprezentaciji se igra dobrovoljno, nije nikakva prisila i u njoj se svaki pojedinac mora podrediti kolektivu. Tu ne smije biti nikakvih privatnih interesa - objasnio je svoju odluku Bilić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

 Izdvojeno