Sport

Nogomet, Premiership

Cantona nikako ne razumije što pričaju Tevez i Balotelli

Cantona nikako ne razumije što pričaju Tevez i Balotelli

Mnogo puta su u posljednje vrijeme argentinski nogometaš Carlos Tevez i talijanski igrač Mario Balotelli spominjali kako žele napustiti Manchester City, makar su i dalje u tom klubu.

I jedan i drugi su govorili o tome kako se nikako ne mogu priviknuti na grad, pogotovo Balotelli, kako traže neke atraktivnije destinacije, što je nekadašnja svjetska nogometna zvijezda Eric Cantona komentirao na sljedeći način:

- Ne razumijem neke igrače Cityja. Oni su žalosni jer se nisu priviknuli na grad, govore da im grad ne nudi sve ono što bi oni željeli. Njihov jedini "grad" mora biti travnjak - rekao je Francuz koji se proslavio u Manchester Unitedu, ali je isto tako svojim odličnim igrama proslavio taj klub.

- Meni je u Manchesteru bilo savršeno, ali ne zbog grada. Bila mi je čast igrati u najvećem svjetskom klubu. Pa, oni su nogometaši, što bi ih trebalo biti briga oko toga gdje mogu izaći navečer, kakvo je vrijeme i slično. Njihovo je da igraju nogomet i zato su mi takve izjave posve nepromišljenje i glupe - završio je Cantona.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.