Sport

Nogometni mercato

Manchester United odustaje od borbe za Modrićem

Manchester United odustaje od borbe za Modrićem

Ekskluzivom se pohvalio nogometni web-portal Goal.com prema kojoj Manchester United izlazi iz utrke za angažmanom veznjaka Tottenhama i hrvatske nogometne reprezentacije

Umjesto prema Luki Modriću engleski nogometni prvak, nastavlja izvor, okrenut će se prema Interovom nizozemskom playmakeru Wesleyju Sneijderu.

"Modrić je bio prvi izbor Sir Alexa Fergusona za zamjenu Paula Scholesa, a i sam 25-godišnjak ne bi imao ništa protiv ljetnog transfera budući da je željan nastupa u Ligi prvaka", piše Goal.com i nastavlja saznanjem da će "Modrić i sljedeće sezone igrati u Tottenhamu, a čak i u slučaju da napusti sjevernolondonski klub, izglednija destinacija za nastavak njegove karijere je gradski rival Chelsea."

Razlog tome je krutost stava čelnih ljudi s White Hart Lanea koji se ne žele odreći svog nositelja igre, ili ga se barem ne žele odreći za cijenu koju smatraju smiješno niskom (20 milijuna funti). Vjerojatno bi potpisali kapitulaciju u slučaju, piše izvor, bude li ta ponuda iznosila astronomskih 50 milijuna funti.

- "Spursi" su mrtvi-ozbiljni u namjeri da zadrže Modrića i ponuda koja bi ga odvela iz kluba trebala bi biti uistinu ludo visoka - tvrdi izvor na kojeg se poziva web-portal.

Izglednijim se stoga čini pokušaj dovođenja Sneijdera za kojeg na Old Traffordu smatraju da je od Intera otkupljiv za 30 do 35 milijuna funti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.