Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Lakić od Kaiserslauterna traži naknadu kazne

Lakić od Kaiserslauterna traži naknadu kazne

Hrvatski nogometaš Srđan Lakić, koji će ovog ljeta dres Bundesligaša Kaiserlsauterna bez odštete zamijeniti onim Wolfsburga, zatražio je Kaiserslauterna povrat 10.000 eura

Radi se o svoti kojom ga je vodstvo kluba kaznilo zbog fotografije s dresom Wolfsburga, usnimljene u društvu sportskog direktora Wolfsburga Dietera Hoeneßa, nakon što su u veljači ove godine dogovorili njegov prelazak u redove Volfsburžana.

- Kažnjen sam tada jer sam morao na sebe preuzeti krivnju pred navijačima. Na kraju sam krivac i ispao, a navijači su me osudili - rekao je Lakić u intervjuu za Kicker objasnivši:

- Istina je samo da nisam bio ništa kriv. Rekli su mi da je ta fotografija snimljena za razdoblje na kraju sezone, kada je transfer i trebao biti objelodanjen. U svakom slučaju, trpio sam zbog nečega na što nisam utjecao. To se nije smjelo dogoditi.

Najbolji strijelac (16 golova) bundesligaške sezone među Hrvatima nije među reprezentativnim kandidatima za kvalifikacijski dvoboj s Gruzijcima u Splitu zbog ozljede prepona.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.