Sport

Košarka, NBA

Lebron uputio još jednu ispriku navijačima Clevelanda

Lebron uputio još jednu ispriku navijačima Clevelanda

Nakon prolaska u konferencijsko finale preko Boston Celticsa, LeBron James osjetio se dužnim još jednom objasniti svoju ovoljetnu "odluku", te Clevelandu ponuditi ispriku

Na službenoj konferenciji za medije, poslije pete utakmice polufinalne serije u kojoj je napokon prošao dugo godina "neprelazne" Boston Celticse, LeBron James priznao je kako su oni prvi od nekoliko razloga zašto je izabrao baš Miami.

"Konačno, sam prošao ovu momčad...Sve kroz što sam prošao ovo ljeto, skupa s "odlukom" da budem dio ove momčadi, jer znam koliko je momčad važna za ovaj sport a ne samo individua, bilo je usmjereno ka ovome", objasnio je.

Priznao je kako bez ujedinjenja u Miamiju, jednostavno ne bi mogao preko Kelta. "U dubini svoga srca znao sam da, koliko god volio svoje suigrače u Clevelandu, svoj dom i navijače, ne bih mogao sam protiv te momčadi."

Iako je tijekom sezone u nekoliko navrata kazao kako se nema za što ispričati, rušenje najljućih protivnika i ogromno olakšanje, promijenilo je stvari. "Za sve one navijače, prijatelje, obitelji koje su me podržavali u Clevelandu...Ispričavam se za način na koji se dogodilo. Ali jednostavno sam znao da je ovo jedinstvena prilika u životu. Doći ovdje i spojiti se s dva vrhunska igrača, s ovom organizacijom, u smislu napretka moje karijere je bilo najispravnije."

Osvrnuo se još jednom na zelene iz Bostona koji su se do naslova kad-tad morali proći, te zaključio da je to veliki korak ne samo za njega već za kompletan klub.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.