Sport

Nogomet, Premiership

Gerrard: Očekuje nas svjetla budućnost s Dalglishem

Gerrard: Očekuje nas svjetla budućnost s Dalglishem

Liverpoolov kapetan Steven Gerrard pohvalio je odluku svog nogometnog kluba što su odlučili ponuditi stalan ugovor menadžeru Kennyju Dalglishu kojim će ga zadržati do 2014. godine.

Nakon što je 8. siječnja preuzeo klupu kao privremeni menadžer uslijed otkaza Royu Hodgsonu, Liverpool i Kenny Dalglish dogovorili su suradnju na stalnoj bazi u iduće tri godine. Otkako je Dalglish sjeo na klupu "redsa", a dotad su upisali šest pobjeda, dva remija i sedam poraza, Liverpool bilježi pozitivnu seriju od 11 pobjeda, pet remija i pet poraza. Jedan od najzadovoljnijih ovakvom odlukom kluba je i njegov kapetan Steven Gerrard.

- Fantastična je to vijest, vijest koju su svi u klubu priželjkivali. Kenny nas je podigao, svi smo se više povezali njegovim dolaskom i sada se konačno možemo radovati svjetlijoj budućnosti - veli Gerrard.

- On je vrlo popularan među igračima. Svi znamo koliko znanja posjeduje i koliko je iskusan. Uostalom on je istinska legenda kluba. S njim na menadžerskoj poziciji i s još dvije do tri prinove imat ćemo ponovo momčad za najviše domete - zaključio je kapetan "redsa".

Dalglish je vodio Liverpool od 1986. do 1991. i u tom razdoblju tri puta osvajao naslov prvaka Engleske (1985/1986, 1987/1988, 1989/1990) i dva puta je slavio u FA Cupu (1985/86, 1989/99).


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.