Sport

Košarka, Final four EuroCupa

EuroCup: Perić i Repeša bez finala

EuroCup: Perić i Repeša bez finala

Momčad iz Seville u nedjeljnom će finalu igrati protiv ruskog UNIKS-a koji je u ranijem polufinalu pobijedio Cedevitu sa 87-66. Hrvatski trenerski obračun između Aleksandra Petrovića (Cedevita) i Jasmina Repeše (Benetton) tako ćemo gledati u utakmici za treće mjesto u nedjelju u 18 sati, dok će se UNIKS i Cajasol za trofej i mjesto u Euroligi iduće sezone boriti od 20.45.

Benetton je od samog početka kaskao za Cajasolom, štoviše ni u jednom trenutku, čak ni na samom početku utakmice nije imao prednost. Talijanski se klub u nekoliko navrata do kraja približavao momčadi u kojoj je pomoćni trener naš Žan Tabak, ali ni u jednom trenutku nije uspio napraviti konačni preokret.

Hrvoje Perić je u poraženoj momčadi upisao devet poena za 21 i pol minutu na parketu, uz šut 4-5 za dva poena, 0-1 za tricu i 1-2 s linije slobodnih bacanja. Istaknuo se i s četiri skoka i jednom asistencijom. Sandro Nicević je igrao samo 52 sekunde i ostao bez učinka. Najefikasniji kod pobjednika bio je Tariq Kirksay sa 16 koševa.

Eurocup, polufinale Final Foura:

UNIKS - Cedevita 87-66

Cajasol - Benetton 75-63


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.