Sport

Nogomet, Liga prvaka

Pranjić: Sezona za zaborav, no moramo izboriti LP sljedeće sezone

Pranjić: Sezona za zaborav, no moramo izboriti LP sljedeće sezone

- Odigrali smo dobru utakmicu. Trebali smo postići i treći gol no za to nismo imali sreće. Što reći? Teško je kazati nešto pametnoga. Ponovno smo poraženi. Moramo zaboraviti ovu sezonu, to je to - izjavio je Danijel Pranjić u osvrtu na ispadanja Bayerna iz Lige prvaka.

Hrvatski nogometni reprezentativac odigrao je svih 90 minuta uzvratnog dvoboja osmine finala protiv Intera u ogledu kojeg je talijanska momčad iskoristila za nadoknađivanje 1-0 poraza sa San Sira. Učinili su to 3-2 pobjedom na Allianz Areni u utorak.

- Ne znam što se dogodilo u drugom poluvremenu. Kada imate 2-1 prednost razmišljate o tome kako je obraniti. Nismo to dobro činili, dali smo im previše šansi. Da smo postigli treći pogodak, za Inter bi priča bila završena - dodao je lijevi bek Bavaraca za službene UEFA-ine internetske stranice i zaključio:

- Preostaje nam borba za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone, a ona neće biti nimalo laka. Uzme li se u obzir cijela sezona, može se reći da se patimo. Moramo izboriti jedno od prva tri mjesta ljestvice, ne bi bilo dobro da u tome ne uspijemo. Sljedeće sezone finale Lige prvaka igra se u Münchenu i tragično bi bilo da nas nema u utrci.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.