Sport

Nogomet, Primera

Ronaldo propušta dvije, Guardiola jednu utakmicu

Ronaldo propušta dvije, Guardiola jednu utakmicu

Pregledi u petak ujutro potvrdili su da je Cristiano Ronaldo zadobio ozljedu prvog stupnja na mišiću zadnje lože lijeve noge.

To konkretno znači da će Portugalac pauzirati sljedećih deset dana te pritom propustiti prvenstvene dvoboje protiv Racinga i Herculesa, ali i da bi spreman trebao dočekati uzvratni dvoboj osmine finale Lige prvaka protiv Lyona na Santiago Bernabeuu 16. ožujka.

Ozlijedio se Portugalac pretkraj jučerašnjeg (četvrtak) dvoboja 26. kola Primere protiv Malage na Santiago Bernabeuu (7-0 za Real), te je vrijeme od 10 do 11.15 ujutro u petak proveo na pregledima madridskoj bolnici La Moraleja.

Sutrašnji će dvoboj 27. kola Primere protiv Zaragoze na Nou Campu propustiti Barcelonin trener Josep Guardiola, koji i dalje leži u bolničkom krevetu zbog discus-hernije. Tijekom subote bi trebao napustiti bolnicu, ali se na klupi neće pojavljivati.

Bolove je Guardiola odlučio liječiti konvencionalnim putem. Da se opredijelio na operaciju, izgubio bi na oporavak barem 15-ak dana, a time i mogućnost da vodi momčad u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala sljedećeg utorka, u kojem Katalonci love gol zaostatka (2-1) iz prvog dvoboja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.