Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Pranjić u sastavu protiv Borussije Dortmund

Pranjić u sastavu protiv Borussije Dortmund

Ozljeda prepona hrvatskog nogometnog reprezentativca u redovima Bayern Münchena Danijela Pranjića nije ozbiljnije prirode i on bi trebao biti spreman za veliki subotnji bundesligaški derbi u sklopu 24. kola, stoji na internetskoj stranici bavarskog kluba.

Pranjić je ozlijedio lijevu stranu prepona u srijedu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Intera. Bio je prisiljen napustiti travnjak San Sira u 38. minuti, nakon što je prethodno odigrao vrlo kvalitetno na poziciji lijevog beka s koje se često pridodavao napadačkim akcijama minhenskog kluba.

Na službenoj stranici ne navode točnu težinu Pranjićeve ozljede, ali stoji da će hrvatski reprezentativac "vjerojatno biti u kadru protiv Borussije Dortmund".

Bayern za vodećom Borussijom na bundesligaškoj ljestvici zaostaje velikih 13 bodova, te mu je pobjeda na Allianz Areni nužna kako bi zadržao kakve-takve šanse u obranu naslova 11 kola prije kraja sezone. U prvom dijelu sezone Borussia je u međusobnom okršaju na Signal Iduna Parku slavila s 2-0.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.