Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Goal.com: Odlični Pranjić, vrlo dobri Mandžukić

Goal.com: Odlični Pranjić, vrlo dobri Mandžukić

U derbi utakmici 18. kola Bundeslige Wolfsburg i Bayern su remizirali 1-1 u utakmici u kojoj su obje momčadi promašile jedanaesterac (Lahm i Grafite), te postigli po pogotke koji su opravdano poništeni zbog zaleđa.

U tom ogledu su sudjelovala i dva hrvatska nogometaša, po jedan s obje strane. Mario Mandžukić je igrao za Wolfsburg cijelu utakmicu, dok je Danijel Pranjić za Bayern nastupao do 82. minute.

Po sudu nogometne internet-stranice Goal. coma obojica hrvatskih nogometaša su se istaknuli, pa je tako Mandžukić zavrijedio ocjenu 6.5 (među boljima kod domaćina), dok je Pranjić bio još bolji s ocjenom 7.5. Igračem utakmice je proglašen 22-godišnji vratar Bayerna Thomas Kraft (ocjena 8).

"Startao je u utakmicu sa žestokim startom na Mülleru zbog čega je zaradio žuti karton. No, nakon toga se istaknuo s nekoliko lijepih poteza i driblinga, a njegov sjajni udarac je zaustavio odlični vratar Bayerna Kraft", piše Goal.com za Mandžukića, dok su igru Pranjića opisali sljedećim riječima:

"Bio je možda i najbolji igrač Bayerna u prvom dijelu, kada su gosti bili bolji od suparnika. Iznudio i jedanaesterac, kada ga je srušio Dejagah".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.