Sport

Nogomet

Iniesta snimio TV-reklamu sa smeđim medvjedom

Iniesta snimio TV-reklamu sa smeđim medvjedom

''Vaš najbolji prijatelj zaslužuje najbolji dar'', poruka je nove božićne promidžbene kampanje španjolske Gol televizije, u kojoj je glavni glumac as nogometaša Barcelone i španjolske reprezentacije Andres Iniesta.

Simpatični TV spot u kojem su glavni protagonisti Iniesta i smeđi medvjed, snimljen je u okolici Barcelone 30. studenog i 1. prosinca, a uključuje i slike eksterijera snimljene u regiji Maresme. Pod ravnanjem Josepa Miquela Aixale, marketinški kreativni timovi stručnjaka iz Ovieda potpisuju produkciju od originalne ideje agencije Tapsa.

Tematskom nogometnom TV-kanalu valja čestitati na prekoračenju milijun i pol pretplatnika, čime su gotovo za dvostruko potukli konkurentski Canal Plus Liga, tvrdi predsjednik Mediapro-a Jaume Roures, a prenosi Marca.

Gol TV je krenuo 29. kolovoza 2009. godine, te je iz dana u dan uživao u spektakularnom povećanju broja pretplatnika, nadmašivši po tom kriteriju bilo koji sličan TV-kanal u Europi.

Podsjećamo, Andres Iniesta je uvršten u najuži izbor, među trojicu kandidata za najboljeg svjetskog nogometaša godine, u izboru kojeg od ove godine po prvi puta zajednički organiziraju magazin France Football i Međunarodna nogometna federacija (FIFA). Konkurenti su mu klupski suigrači, sunarodnjak Xavi i Argentinac Lionel Messi. Mnogi smatraju da je Iniesta najveći favorit za osvajanje ove nagrade...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.