Sport

Košarka, A-1 liga

Pero Perić: Bit će to pravi derbi u to nema sumnje

Pero Perić: Bit će to pravi derbi u to nema sumnje

Derbi 9. kola A-1 lige igra se u petak uz tv kamere u Jazinama od 18 sati i 15 minuta. Snage će odmjeriti košarkaši Borik Puntamike i Splita.

Puntamičani ove sezone igraju daleko iznad očekivanja i tome u prilog najviše ide i njihov trenutačan plasman na ljestvici.

S učinkom od pet pobjeda i tri poraza nalaze se na diobi drugog i trećeg mjesta zajedno sa sinjskim Alkarom dok je njihov protivnik u ovom kolu Split, vodeći na ljestvici sa sedam pobjeda u osam odigranih utakmica.

Bez sumnje, odlična utakmica trebala bi se igrati u petak u Jazinama. „Ja sam uvjeren da će to biti pravi derbi. Sada kome će na kraju pripasti pobjeda teško je sada govoriti. Ja pozivam naše navijače da dođu, dadu nam podršku i sigurno ih nećemo razočarati" - zbori sportski direktor Borik Puntamike, Pero Perić.

Svog suparnika sa Gripa, Perić itekako respektira. „Koliko su dobri ove sezone i što im je glavni cilj zorno pokazuju i njihovi dosadašnji rezultati. Mislim da nema smisla sada pojedinačno nabrajati sve njihove pojedince. Riječ je o nizu odličnih igrača i od svih nam prijeti opasnost. Ipak, najviše toga leži na igri Sobina, Subotića, Mimice dok im ovi drugi izvrsno asistiraju. Ono čemu se nadam je da ćemo se predstaviti u dobrom svjetlu pred svojom publikom. Pobjedu je nemoguće obećati ali da ćemo sve napraviti da osvojimo dva boda, to je sigurno".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

 Izdvojeno