Sport

El Classico

Mourinho: Moramo svijetu ponuditi pravi spektakl

Mourinho: Moramo svijetu ponuditi pravi spektakl

U ponedjeljak, u 21 sat, sve će oči nogometne, ali i sportske javnosti, biti usmjerene prema Camp Nou gdje će nogometaši Barcelone i madridskog Reala odigrati popularni "el clasico".

Obje momčadi ove sezone igraju na strahovito visokoj razini. Nakon dvanaest odigranih utakmica Real je u prednosti za jedan bod u Primeri, no to se može promijeniti nakon ponedjeljka.

- Moramo svijetu ponuditi pravi spetakl. Žarko želim početak te utakmice, a tijekom nje baš svi akteri moraju biti na visokoj razini. Od nogometaša i trenera, do navijača i sudaca ovog ogleda - rekao je tri dana prije početka duela trener Reala Jose Mourinho, koji još nije doživio poraz u niti jednoj natjecateljskoj utakmici otkada je došao u Madrid.

- Tko zna kakav će biti ovaj derbi. Nikada ne znate kako će igrači reagirati i u kojem će smjeru krenuti utakmica. Igramo protiv silno jakog suparnika koji je već godinama na okupu i ima iskušani, dobitni sistem. Nažalost, mi zajedno radimo tek nekoliko mjeseci i to je naš minus. No, znam da ćemo napraviti sve za veliki rezultat, a to je pobjeda - završio je Mourinho.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.