Sport

Košarka, Doigravanje za prvaka Hrvatske

Hrvoje Perić: Ne znam s čim bi nas to Petrović još mogao iznenaditi

Hrvoje Perić: Ne znam s čim bi nas to Petrović još mogao iznenaditi

Idemo odigrati muški i pobijediti

Srijeda donosi prve utakmice poluzavršnice doigravanja, susrete između Cibone i Zagreba te na Višnjiku sraz Zadra i Cedevite. Momčad koja prva stigne do dvije pobjede plasirat će se u veliko finale a državni prvak postat će onaj sastav koji kasnije prvi stigne do tri pobjede.

Ipak, do toga ima još vremena, nas sada zanima ogled u Krešinom domu između Zadra i Cedevite. Zadrani koji u doigravanje ulaze s pozicije broj dva imaju prednost domaćeg terena protiv Cedevite i žele to i iskoristiti.

„Normalno da nam je želja na svom terenu ostvariti pobjedu protiv momčadi iz Podsuseda i da joj se nadamo. Međutim, itekako smo svjesni da će biti vrlo teško stići do tog uspjeha jer je s druge strane vrlo opasna momčad s kojom smo i do sada imali velikih problema" - kaže košarkaš Zadra, Hrvoje Perić.

Nedavno je Zadar bio uspješan u Sutinskim vrelima, vjeruje Perić da će ovo biti jedna sasvim druga utakmica.

„Njih je tada preuzeo Aco Petrović i nisu imali vremena da se naviknu jedni na druge. S druge strane mi smo odigrali izvrsnu utakmicu te smo zasluženo pobijedili. Oni su sada već neko vrijeme pod paskom Petrovića i sigurno je da su pohvatali konce onoga što on od njih želi".

Može li Aco s nečim novim iznenaditi Zadar.

„Koliko čujem po medijima Petrović priprema neko iznenađenje za nas iako ja ne znam s čim novim bi nas on to mogao iznenaditi. Mi gledamo na sebe, ne zanimaju na njihove kalkulacije. Idemo odigrati muški i vjerujem da će prva pobjeda pripasti nama".

Koliko Zadru pomaže činjenica da u sastavu Cedevite neće biti Žižića.

„To može biti i dvosjekli mač, zna se koliko je on dobar igrač i koliko im je značio, međutim, imaju oni još kvalitetnih igrača na njegovoj poziciji i to će upravo njima biti dobra prilika da pokažu koliko mogu i da steknu još dodatno trenerovo povjerenje".

Posjeta navijača, bilo bi lijepo kada bi se u Višnjiku napokon skupio poveći broj gledatelja".

„Ja se nadam da će ljudi doći i dati nam podršku jer nam je ona potrebna. Nije nam svejedno kad igramo pred praznim tribinama, pozivam sve da dođu i pomognu nam, sve ćemo učiniti da ih ne razočaramo i da svojim kućama odu zadovoljni".


Reci što misliš!