Sport

Nogomet, Premieship

Modrić: Protiv Cityja igramo najvažniju utakmicu sezone

Modrić: Protiv Cityja igramo najvažniju utakmicu sezone

Nikada nisam igrao važniju klupsku utakmicu

U srijedu će zaostalu utakmicu 29. Premiershipovog kola odigrati mogometaši Manchester Cityja i Tottenhama. Utakmica je to koja bi mogla odlučiti o putniku u Ligu prvaka.

Trenutačno Tottenham, kojem aktualno četvrto mjesto i nudi izlazak u prestižno natjecanje, ima bod više u odnosu na klub iz Manchestera (67-66), te svakako lakšeg protivnika u posljednjemu kolu. Igrat će kod Burnleyja (sljedeće sezone nastupa u Championshipu), dok će sastav kojeg vodi Roberto Mancini snage odmjeriti s West Hamom.

Ipak, ključnim za rasplet bi se mogao pokazati dvoboj u srijedu, kojeg je za klupske internetske-stranice Tottenhama najavio hrvatski veznjak momčadi Luka Modrić.

- Nikada nisam igrao važniju klupsku utakmicu - kaže hrvatski reprezentativac čija je momčad u prošlome kolu engleskog prvenstva svladala Bolton 1-0.

Istovremeno je Manchester City bio bolji do Aston Ville 3-1.

- Mi smo pobijedili Bolton, oni proslavili sjajnu pobjedu protiv Ville, a sada nas očekuje najvjerojatnije najvažnija utakmica sezone. Zapravo ne najvjerojatnije, već i za nas i njih sigurno najvažnija - najavio je Modrić osvrnuvši se potom još jednom na sraz protiv Boltona.

- Tom Huddlestone je postigao sjajan zgoditak, nevjerojatan. Čini to konstantno na treninzima, a sada nam je itekako dobro došao. Nije to bio lagan susret za igranje, pritisak je bio strahovito velik jer nam je trebala pobjeda. Do nje smo došli, a mogla je biti i uvjerljivija. Ipak, postigli smo jedan, i to sjajan, zgoditak, što je dostajalo za tri boda.

U zaključku o "utakmici sezone" Modrić je kazao:

- Od kada sam došao u klub igrali smo protiv njih tri puta i upisali sve tri pobjede. Bit će to velika utakmica i sigurno ogromno zadovoljstvo igrati je. Imamo sjajnu momčad prepunu kvalitetnih nogometaša i uvjeren sam da se sa Cityjem možemo nositi.

Reci što misliš!