Sport

Košarka, A-1 liga za prvaka

Rok Stipčević: Najvažnije je da smo osvojili dva boda

Rok Stipčević: Najvažnije je da smo osvojili dva boda

Slijedi utakmica s Cedevitom u utorak 30. ožujka

Drugo kolo donijelo je i drugu pobjedu košarkaša Zadra u natjecanju A-1 lige za prvaka. Igrači Danijela Jusupa svladali su u Slavonskom Brodu momčad Svjetlosti u uzbudljivoj završnici rezultatom 81-77.

Znali su Zadrani da ih u Slavoniji očekuje težak susret, međutim, sigurno nisu vjerovali da im Brođani mogu toliko zapapriti.

„Tome se istina nismo nadali, međutim, naišli smo na iznimno raspoloženog domaćina koji je odigrao izvrsnu utakmicu, po meni možda i najbolju u dosadašnjem djelu prvenstva. Svi su bili jako napaljeni na nas, nova dvorana, atmosfera koja su stvorili sve je išlo njima na mlin i odigrali su uistinu odlično i ja im na tome čestitam" - kaže razigravač Zadra, Rok Stipčević.

Ono što se jedino pamti je pobjeda i dva osvojena boda.

„Tako je, ono po što smo došli smo i ostvarili a to je pobjeda i ja bi tu završio s osvrtanjem na taj susret. Vjerujte, ni drugim NLB ligašima neće biti lako u Brodu, u ostalom svi ti klubovi iz A-1 lige dodatno se napale na nas, oni jednostavno nemaju što izgubiti i igraju bez grča tako da niti iznenađenja nisu nemoguća. Ostavljamo Svjetlost iza nas i okrećemo se Cedeviti u utorak".

Točno tako, Cedevita je naredni protivnik Zadra u Krešinom domu.

„Sada počinjemo s pripremama za njih, dobro se poznajemo, želimo ih svladati i stići do treće pobjede u ligi".


Reci što misliš!