Sport

Nogomet, Liga prvaka

Henry ne želi igrati protiv Arsenala

Henry ne želi igrati protiv Arsenala

"Vezu kakvu sam imao s Arsenalovim navijačima neću pronaći nigdje drugdje"

Francuski napadač u redovima Barcelone Thierry Henry i dalje ne može preboljeti činjenicu da je ždrijeb četvrtfinala nogometne Lige prvaka katalonskom ponosu dodijelio njegov bivši klub Arsenal.

 

Henry je Arsenalov najbolji strijelac svih vremena sa 226 golova iz 380 utakmica, a 2008. godine u jednoj anketi provedenoj među navijačima Topnika izabran je za "najvećeg" u klupskoj povijesti.

U redovima Arsenala Henry je igrao od 1999. do 2007. kada je prešao u Barcelonu, a sada kaže kako će mu sraz s bivšim mu i voljenim klubom užasno teško pasti.

"Uvijek kada je ždrijeb Lige prvaka strahujem. Ne kažem da se neću boriti protiv Arsenala, ali ne želim igrati protiv njih. Bit će mi jako teško istrčati na travnjak u tuđem dresu, čak iako je to Emirates, a ne Highbury", kazao je Henry.

Na pitanje hoće li proslaviti gol protiv londonskog kluba ukoliko ga zabije, Henry je komentirao:

"Možete to zaboraviti, odgovor je ne. Jednostavno ne želim igrati protiv Arsenala. Vezu kakvu sam imao s Arsenalovim navijačima neću pronaći nigdje drugdje. "

Francuskom napadaču aktualna je sezona jedna od najslabijih u karijeri. U 21 utakmici (u svim natjecanjima) zabio je tek tri gola, a u Ligi prvaka je u pet dosadašnjih nastupa propustio zatresti mrežu.


Reci što misliš!