Sport

Nogomet, Bundesliga

Pranjić: Teško je kad ti vlastiti navijači zvižde

Pranjić: Teško je kad ti vlastiti navijači zvižde

"Od Bayerna se očekuje pobjeda u svakoj utakmici"

Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić prošlog je ljeta došao u minhenski Bayern s etiketom pojačanja. No, u dosadašnjem dijelu prvenstva Pranjić nije opravdao očekivanje, no hrvatski se reprezentativac brani da se još uvijek prilagođava novoj sredini koja ga nije najbolje prihvatila.

 

Danijel Pranjić u Bayernu nije ni sjena onom sjajnom igraču iz Heerenvena zbog čega je i konačnici došao u bavarsku prijestolnicu. Zajedno s Olićem čini hrvatski dvojac u Bayernu, no za razliku od Olića, Pranjić je često na meti kritika.

'Teško je igrati dobro kad vam navijači zvižde. No, rekao sam sâm sebi - ignoriraj to i nastavi dobro trenirati.

U posljednje dvije utakmice sam pokazao da nisam zaboravio igrati nogomet.

Kad sam došao nisam igrao na svojoj prirodnoj poziciji tako da sam imao problema igrati kao lijevi bočni jer ja nisam branič. To su svi vidjeli uključujući i trenera Van Gaala. Kasnije me trener prebacio na lijevu stranu sredine terena što je moja pozicija', kazao je Pranjić u razgovoru za službene stranice Bayerna.

Hrvatski je reprezentativac i priznao da je igranju u Bundesligi sasvim drukčije od onog što je naučio u Nizozemskoj.

'Dolazak u Bayern je za mene veliki korak. Od Bayerna se očekuje pobjeda u svakoj utakmici. Mislio sam da će igranje u Bundesligi biti lakše, no ona je puno teža nego Erdivisie', završio je Pranjić


Reci što misliš!