Sport

Odbojka

Bibinje: Odbojkašice i odbojkaši poraženi

Bibinje: Odbojkašice i odbojkaši poraženi

Poelo natjecanje

BIBINJE-SPLIT 1700 23:25, 18:25, 17:25

Bibinje: Marta Kero, Barbara Lenkić, Patricija Lisica, Judita Kero, Marija Sorić, Karmen Lisica, Patricija Musap, Kristina Šimunić, Marija Kero, Petra Bugarija, i Ana Karaban.

Suci: Vice Fuzul, Damir Kunce, Delegat Vlado Fuzul. Gledatelja 33

Bibinjske „odbojkaške garofulice" u prvoj povijesnoj utakmici u državnoj ligi jug nisu uspjele doći do bodova u ogledu s ekipom iz Splita. Bibinjke su u prva dva seta pružile dobru igru čak i osjetno vodstvo, u prvom setu su domaće cure vodile 18:15 ali Splićanke su uspjele okrenuti rezultat u samoj završnici seta koji je završio 25:23.. I drugi set su domaće cure bile u vodstvu ali snage i koncentracije je bilo samo za 18 poena. Treći set su uglavnom kontrolirale Splićanke i uspješno ga završile s 25:17.

Ekipa Splita je bila uigranija i uzela je sva tri boda, mi smo zbog nekih „malih" grešaka ispustili prvi set u samoj završnici, i u drugom setu smo vodili no nismo ga uspjeli uzeti, rekao je voditelj bibinjske ekipe Tomislav Šimunić i dodao:

- Naše cure su se borile koliko su mogle. Nekim curama je to bio premijerni nastup u ovom rangu natjecanja. Bilo je grešaka, ali bilo je i perioda jako dobre igre kada smo uspjeli povezati dobar servis blok i kontra napad. Ako još malo podignemo kvalitetu naše igre opravdano se možemo nadati bodovima u ogledu s ekipama koje su nam podjednake. Naš primarni cilj je da ove sezone ostanemo u ligi, a dogodine će već biti lakše kad nam cure malo stasaju.

1. B MUŠKA ODBOJKAŠKA LIGA

OK GORAN BIBINJE-OK MLADOST KL 1:3 (25:21, 25:27, 19:25, 21:25)

Suci :Špadina i Ninić oba Šibenik, delegat Čotrić

Goran: Fuzul, Kinda, Frleta, Bugarija, Šimunić A, Šimunić B, Sekula, Lisica, Šimunić J, Šimunić T (L)

Mladost: Giljanović, Glaurdić, Zelić Domagoj, Zelić Dragan, Marčić, Vučemil,Stančin, Močić, Sabljić, Bašić, Batarelo, Dragun, Pomoćni trener: Ivan Andranak, Trener Nebojša Omašić.

Bibinjci su dobro odradili prvi set, u drugom su imali čak dvije set lopte za 2:0 i čisti „zicer" koji nisu iskoristili pri rezultatu 24:22. Gosti su uspjeli okrenuti rezultat na 25:27 i izjednačili na 1:1 u setovima.

U trećem i četvrtom setu su gosti bili prisebniji i uzeli su sva tri boda u Bibinjama.

Bibinjcima je malo nedostajalo da dobro otvore novu sezonu, ali izgleda da ipak ekipa koja ne prođe pripremni period i koja radi bez trenera ne može uzeti više od seta jednoj jako dobroj ekipi kao što je Mladost.


Reci što misliš!