Sport

Nogomet, mercato

Bayern odustaje od Pranjića?

Bayern odustaje od Pranjića?

Iako su mnogi izvori Danijela Pranjića već učinili Bayernovim igračem u idućim trima sezonama, čemu je izjavama pridonio sam nogometaš, njegov transfer još nije realiziran.

Njemački Kicker donosi vijest kako je, naprotiv, prelazak hrvatskog reprezentativca vrlo dvojben, obzirom da je Bayern blizu odustajanja od posla.

Potvrdio je to menadžer Bavaraca Uli Hoeneß.

- S Heerenveenom još uvijek nismo pronašli zajednički jezik i transfer definitivno nije riješen. Ne promijene li stav u nizozemskom klubu, Bayern će se povući iz posla - izjavio je Hoeneß.

Kicker piše da je problem nastao na najosjetljivijoj temi: odštetnom iznosu koji bi Bayern trebao uplatiti za Pranjića, koji važeći ugovor s nizozemskim klubom ima još kroz tri sljedeće godine.

Nizozemci za Pranjića traže 7.5 milijuna eura, a Bayern ne želi platiti više od šest milijuna. Stoga je Pranjić još uvijek daleko od potpisa trogodišnjeg ugovora s Bayernom, koji je već dogovorio s bavarskim klubom.

Situaciju bi svakako mogla otežati činjenica da će uskoro uredi u bavarskom klubu ostati prazni. Karl-Heinz Rummenigge već je sada na godišnjem odmoru, u srijedu je za Francusku otputovao i Uli Hoeneß, dok će sportski direktor Christian Nerlinger napustiti München sljedećeg tjedna.

Pranjić se istinski mora plašiti ostanka u Heerenveenu ne riješi li se pitanje njegova transfera do kraja tekućeg tjedna.


Reci što misliš!