Sport

Košarka, A-1 liga doigravanje

Stipčević: Idemo u Zagreb po finale

Stipčević: Idemo u Zagreb po finale

Zagrebaši žele ponovno doći u Zadar

Subota donosi uzvratni susret poluzavršnice košarkaškog doigravanja između Zadra i Zagreba. U prvoj utakmici Zadrani su naprosto demolirali Zagrebaše u Krešinom domu s razlikom većom od dvadeset koševa.  

Njihova želja je ponoviti još jednu tako dobru svoju partiju, međutim, svi igrači Zadra svjesni su da ih u Trnskom očekuje puno drukčiji susret od onog igranog u Zadru.

- Zagreb je u Zadru bio neprepoznatljiv iako se mora istaknuti i naša dobra igra. Odigrali smo odličnu utakmicu i kamo sreće da nam se opet dogodi jedna tako dobra partija. Znamo da će igrači Zagreba biti sada dodatno napaljeni i htjet će nam uzvratiti za taj veliki poraz, a na nama je da ih u tome spriječimo - kaže razigravač Zadra, Rok Stipčević.

Zadrani imaju želju već u subotu u Trnskom okončati ovu polufinalnu seriju.

- Hoćemo li u tome i uspjeti najbolje je još pričekati ovih četrdeset minuta. Sigurno je da bi i Zagrebaši htjeli ponovno doći u Zadar. Vidjet ćemo, dobro smo trenirali ovih nekoliko dana i puni samopouzdanja idemo na to gostovanje.

Nada se Stipčević da će im u Zagreb kao potpora doći i Tornado.

- Uvjeren sam da će biti uz nas. Mi s Tornadom i bez njega nismo ista momčad. Pozivam sve koji navijaju za nas neka navrate do Trnskog, a mi ćemo im nastojati uzvratiti svojom dobrom igrom i plasmanom u finale.

 


Reci što misliš!