Sport

Nogomet, Premiership

Modrić: Dokazao sam da mogu igrati u Engleskoj

Modrić: Dokazao sam da mogu igrati u Engleskoj

Luka srušio Hiddinkov moćni stroj

Luka Modrić je za svoju izvedbu protiv Chelseaja zaradio samo komplimente od engleskih medija. Kako i ne bi kada je njegov pogodak srušio pretendenta za naslov prvaka Premierlige.

Podsjetimo da je Tottenham u utakmici 30. kola Premierlige pogotkom Modrića iz 50. minute slavio 1-0 protiv momčadi koju vodi Guus Hiddink. Bio je to ujedno prvi poraz nizozemskog stratega na klupi kluba u vlasništvu ruskog tajkuna Romana Abramoviča. Svoje veliko veselje Modrić je podijelio s navijačima uklizavši prsima prema njima, no na trenutak je izgledao kao da ne zna što napraviti od silne sreće.

- Bio sam tako sretan, zbilja nisam znao što ću. Bio je to briljantan trenutak, najbolji mogući osjećaj je postići pobjednički gol Chelseaju pred svojim navijačima - razdragano je opisao Luka što ga je tada prožimalo.

- Dobro sam igrao, a postigao sam i sjajan gol, što mi mnogo znači. Znao sam što će Lennon učiniti, isto radimo na treningu, pa sada bolje poznajemo igru onog drugoga. Mislim da sam ovim pogotkom dokazao svima koji su sumnjali u mene i moju mogućnost igranja u Engleskoj.

U svojoj sreći Modrić nije zaboravio niti suigrače, pogotovo ne vratara Heurelha Gomesa, jednog od najzaslužnijih za Tottenhamova tri boda.

- Gomes je sjajno reagirao na kraju utakmice, a imali smo i malo sreće kada je Alex pogodio vratnicu. Posljednjih deset minuta susreta dobro smo se branili, i to svi od reda. Borili smo se za puni plijen i, srećom, uspjeli ga sačuvati - zaključio je Modrić.


Reci što misliš!