Sport

Premiership

Modrić istegnuo mišić zadnje lože

Modrić istegnuo mišić zadnje lože

'Planirao sam uoči utakmice povući Modrića s travnjaka nakon prvih 45 minuta'

Umornoga hrvatskog nogometaša Luku Modrića trener Tottenhama Harry Redknapp planirao je izvući iz igre na poluvremenu dvoboja petog kola Lige UEFA-e protiv Spartaka.

Nije mu dopustio rezultat, obzirom da su Rusi nakon prvih 45 minuta imali 2-0 prednost. Trebalo je loviti remi jer bi ovisno o razvoju situacije na drugoj utakmici (NEC - Udinese) Tottenham mogao ostati bez europskog proljeća.

Modrić je tako ostao u igri, režirao izjednačenje golom za 2-1 i odličnom igrom (igrač utakmice po BBC-ju s ocjenom 7.5!), te - ozlijedio zadnju ložu.

- Poklonili smo im dva gola, toliko smo loše igrali. Odjednom su dobili krila i počeli igrati opasno. Ipak, uspjeli smo pokazati karakter i vratiti se - izjavio je nakon utakmice trener Tottenhama Harry Redknapp.

- Planirao sam uoči utakmice povući Modrića s travnjaka nakon prvih 45 minuta. Ovako je završio s istegnućem u zadnjoj loži i dvojben nam je za subotnji premierligaški dvoboj s Newcastle Unitedom na St. James' Parku. Ista je stvar i s Aaronom Lennonom, kojega muče prepone.

Iako Kup UEFA-e ne smatra prioritetnim, Redknapp, kaže, nije želio ispasti:

- Mučilo bi me da nismo prošli jer naprosto ne želim gubiti. Stoga sam složio najbolju momčad koju sam mogao.

Na kraju je Modrićev trener najavio rastanak s brazilskim lijevim bekom Gilbertom, pristiglim u London prošle godine iz Herthe.

- Bio je sretan kad je izašao iz igre. Dečko ovdje ne želi više igrati i ne vidim načina kako ga zadržati u momčadi. Drag je momak, ali jednostavno nema samopouzdanja.


Reci što misliš!