Sport

Košaka, NLB liga

Vujošević: Igrači Cibone nisu ustaše

Vujošević: Igrači Cibone nisu ustaše

Nekoliko čudnih odluka slovenske trojke u derbiju Partizana i Cibone iritirali su obojicu trenera, ali i beogradske navijače, kojih je došlo skoro pet tisuća. U jednom trenutku navijači su, umjesto na suce, svoj bijes iskalili na gostujuće igrače, pa je njihovo skandiranje izazvalo reakciju trenera Partizana Duška Vujoševića.

"Zasmetalo mi je što su pojedini navijači vikali 'Ustaše, ustaše'. Igrači Cibone nisu ustaše, oni su pošteni momci koji se bave sportom. Zamolio bi ih da to više ne rade i ostave drugima da prave takve pogreške", rekao je Vujošević poslije utakmice, što prenosi B92.

Trofejni trener biranim riječima govorio je o svom nedjeljnom protivniku, klubu "koji ima budžet od četiri milijuna eura".

"Na svakoj poziciji imaju po dvojicu kvalitetnih igrača, trener Velimir Perasović je veliki radnik, koji ne trpi nedisciplinu. Ipak, svjestan sam da i oni imaju financijskih problema. Njima kasni treća rata, mi smo i dalje na onoj jednoj", dodao je Vujošević.

O kašnjenju plaća Perasović nije govorio. Dovoljan mu je problem bilo to što je Cibona grozno igrala napad u nedjelju.

"Imali smo mnogo problema sa napadom, nismo nijednog trenutka igrali tečno. Uz Partizanovu čvrstu obranu i dominaciju u skoku to je odlučilo utakmicu. Naši ključni igrači su bili sa lošim postotkom šuta, tako da ni kada smo bili uspješni u obrani, nismo to koristili u napadu", istaknuo je Peras.

Reci što misliš!