Sport

Nogomet

Nizozemski Kup: Pranjićev hat-trick za 19 minuta!

Nizozemski Kup: Pranjićev hat-trick za 19 minuta!

U razmaku od 14. do 33. minute Pranjić je tri puta matirao suparničkog vratara koji se u tim trenucima osjećao kao na "streljani"

Danijel Pranjić je postigao tri pogotka u samo 19 minuta 3. kola nizozemskog Kupa u kojem je Heerenveen pobijedio Haaglandia/Sir Winston 7-0.

U razmaku od 14. do 33. minute Pranjić je tri puta matirao suparničkog vratara koji se u tim trenucima osjećao kao na "streljani".

Sve je započelo u devetoj minuti pogotkom Grindheima, dva puta je potom, u 14. i 22. minuti na scenu stupio hrvatski nogometaš, a u 24. je nakon pogotka Kaloua već bilo 4-0. Svojim trećim i Heerenveenovim petim pogotkom Pranjić postavlja rezultat kojim se odlazi na odmor. U nastavku utakmice Elyounussi i Popov postavljaju konačan rezultat.

Dodajmo da u Nizozemskom Kupu više ne stanuje Ajax.

Kobnom se za drugu momčad Eredivisie pokazao "utopljenik" prve nizozemske lige Volendam čiji su nogometaši napokon osjetili radost pobjede. Junak susreta postao je Tuyp koji je u 111. minuti utakmice bacio Ajax u očaj. Osnovnih 90 minuta okončano je bez pogodaka.

Nizozemski kup, 3. kolo:

Haaglandia/Sir Winston - Heerenveen 0-7

Volendam - Ajax 1-0

AZ Alkmaar - PSV Eindhoven (kasnije)


Reci što misliš!