Sport

Nogomet

Pranjić otputovao u Wolfsburg spreman za igru

Pranjić otputovao u Wolfsburg spreman za igru

Pranjić se odlično oporavio u samo nekoliko dana

Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić ozlijedio se 30. listopada na utakmici nizozemskog prvenstva između Heerenveena i Vitessea, ali se isto tako ekspresno oporavio.

Prve liječničke analize su govorile kako će Pranjić zbog ozljede zadnje lođe desne noge izbivati s travnjaka dva do tri tjedna, no posljednje informacije iz nizozemskog kluba govore drugačije.

Naime, Pranjić se odlično oporavio u samo nekoliko dana, te se našao na popisu putnika prema Wolfsburgu gdje će Heerenveen u četvrtak odigrati utakmicu 2. kola Lige UEFA-e.

Trener nizozemskog kluba, Norvežanin Trond Sollied, nije sa sigurnošću mogao reći hoće li Pranjić započeti utakmicu kod bundesligaša, ali je najavio kako će hrvatski reprezentativac biti u krugu onih na koje ozbiljno računa.

To je dobra vijest za Heerenveen, a loša je kako na put nije krenuo njihov drugi najbolji igrač Roy Beerens. Recimo kako je riječ o skupini E, te da je Heerenveenm u prvom ogledu poražen od Milana kao domaćin 3-1, dok je Wolfsburg bio slobodan u 1. kolu.


Reci što misliš!