Sport

Premiership

Modrić najbolji Tottenhamov igrač u prvoj pobjedi

Modrić najbolji Tottenhamov igrač u prvoj pobjedi

Konačno pobjeda

Nakon osam utakmica bez pobjede, Tottenhamovi nogometaši svladali su Bolton 2-0 i upisali prva tri boda u sezoni. Prema engleskim medijima najzaslužniji za to bio je Luka Modrić.

The Sun, Times i Sky složni su u ocijeni da je hrvatski nogometni reprezentativac bio odlučujuća karika u prvoj pobjedi Spursa. Hvali se njegov pregled igre i razigravanje suigrača, pa tako Times kazuje:

“Modrić je davao ton igri, izgledao poput igrača koji je obilježio kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo protiv Engleske.”

The Sun je Modrićevu izvedbu ocijenio osmicom, a jednaku su mu ocjenu dali Times i Sky, Lendley King je u Skyevom izvješću zaradio ocjenu 9, no mišljenje čitatelja je da je Modrić bio igrač utakmice.

Što se Vedrana Ćorluka tiče, The Sun ga je ocijenio sa 7, Times sa 6, a Sky mu je kroz oči izvjestitelja i publike dao veliku osmicu.

- Modrić je sjajan, prihvatit će loptu bez obzira na to od kuda mu je pošaljete i koliko je protivnika oko njega. On čak i voli kada je okružen suparničkim igračima - najznačajnija je pohvala koju je dobio Modrić. Uputio ju je novi trener Tottenhama Harry Redknapp.

Reci što misliš!