Sport

Košarka, Ljetna liga

Održan ždrijeb skupina košarkaške Ljetne lige

Održan ždrijeb skupina košarkaške Ljetne lige

Ove godine u Ljetnoj ligi će nastupiti i dvije nove momčadi, Velebit iz Benkovca i Tisno

Jutros u 10.30 sati u prostorijama Košarkaškog saveza zadarske županije održan je ždrijeb skupina za košarkašku Ljetnu ligu, koja se tijekom ljeta igra na području grada Zadra i Zadrske županije.

U Ljetnoj će ligi ove godine, kao i prošle, nastupiti šesnaest momčadi, koje će biti podijeljene u četiri skupine. Ždrijeb je obavljen uz prisutnost predstavnika svih momčadi te organizatora lige, Milana Čankovića.

Nositelji skupina bili su prošlogodišnji pobjednik, Pristan iz Filip i Jakova, osvajač trećeg mjesta, Pet nebodera te momčadi Bokanjca i Bokolja.

Ove godine u Ljetnoj ligi će nastupiti i dvije nove momčadi, Velebit iz Benkovca i Tisno, jedina momčad koja nije sa područja Zadarske županije. Od prošlogodišnjih sudionika valja izdvojiti da se ove godine nije prijavio prošlogodišnji finalist, momčad Bilog briga.

U skupinama će se igrati dvokružni sistem, a u daljne natjecanje prolaze dvije prvoplasirane momčadi. Nakon završetka natjecanja po skupinama igra se četvrtfinale na jednu utakmicu te polufinale koje se igra na dvije utakmice, a u finale prolazi momčadi s boljom koš razlikom u polufinalnim susretima.

Rezultati ždrijeba skupina Ljetne lige:

Skupina A: Pristan, Gračac, Kampo kaštelo, Pizzeria Longin.

Skupina B: Pet nebodera, Borik-Puntamika, Bulevar, Starigrad.

Skupina C: Bokanjac, Sukošan, Velebit, Škabrnja.

Skupina D: Bokolje, Tisno, Arbanasi, Novi Bokanjac.


Reci što misliš!