Sport

Nogomet, transferi

Subašić: Zvao me Dinamo, ali izabrao sam Hajduk jer sam pravi Dalmatinac

Subašić: Zvao me Dinamo, ali izabrao sam Hajduk jer sam pravi Dalmatinac

Povećava se kolonija Zadrana na Poljudu, tu je od ranije i Jurica Buljat, a uskoro bi mogao stići i Tomasov

Danijel Subašić prvo je veliko ovosezonsko pojačanje Hajduka. Zadranin je nešto prije devet sati došao na Poljud u društvu Rene Sinovčića i odmah se zaputio u svlačionicu gdje je prije treninga pozdravio buduće suigrače, a slikao se i s konkurentom za mjesto prvog čuvara mreže Vjekoslavom Tomićem, javlja online izdanje Sportskih novosti .

Nije krio da je Hajduk njegova davna želja te je unatoč brojnim ponudama izabrao bijeli dres kojem se nadao i prije dvije godine.

- Drago mi je da sam došao u Hajduk jer sam kao pravi Dalmatinac oduvijek htio braniti na Poljudu. Moje su se želje obistinile i vjerujem da je moj dolazak pravi potez, a nadam se da ću nakon uspješne karijere u Zadru nastaviti dobrim obranama u Hajduku i da ćemo svi zajedno biti puno ravnopravniji u utrci sa Dinamom.

Dovedeni ste kao pojačanje koje će morati opravdati ulogu prvog vratara za koju ćete se boriti sa ostalim konkurentima.

- Došao sam jer mi je Hajdukova jedinica veliki izazov, inače ne bih ni dolazio. Izabrao sam Hajduk bez obzira na brojne ponude koje sam imao, između ostalih i one Dinamove.

Povećava se kolonija Zadrana na Poljudu, tu je od ranije i Jurica Buljat, a uskoro bi mogao stići i Tomasov...

- Volio bih da nam se i Tomasov pridruži pa da nas bude trojica jer Buljat je već starosjedilac... .Zadovoljan sam i jedva čekam da se uvjerim da se radi o najboljem klubu, a veseli me što ću raditi i napredovati pod paskom trenera Gabrića s kojim ću moći ispraviti neke nedostatke, iskren je Subašić, koji se nakon predstavljanja vratio u Zadar, a na treningu se očekuje već u četvrtak.

I sportski direktor Ivan Buljan zadovoljan je što se pozitivno završila akcija dovođenja perspektivnog golmana Zadra.

- Dobili smo pravog vratara i pravog čovjeka što je izuzetno bitno za momčad .Ovim smo transferom konačno započeli slaganje momčadi i vjerujem da će do početka prvenstva sve ići kako smo i planirali - kratko je rekao Buljan, koji je i dalje zaokupljen pojačanjima bitnim za stvaranje novog i jačeg Hajduka.


Reci što misliš!