Sport

Nogomet

Mourinho jedva čeka započeti s radom

Mourinho jedva čeka započeti s radom

Očekuje se da bi Mourinho s “nerazzurrima” ovih dana trebao potpisati trogodišnji ugovor vrijedan 9 milijuna eura po sezoni

Portugalski stručnjak Jose Mourinho, koji je prema Gazzetti dello Sport, već imenovan za novog trenera milanskog Intera, nestrpljiv je u želji da započne s radom.

Iako vijest o Mourinhovom preuzimanju Intera još nije službeno potvrđena, agent Roberta Mancinija izjavio je u utorak da je njegov klijent otpušten, te da će novi trener biti Jose Mourinho.

Portugalac je bez posla od rujna prošle godine, otkako je dobio otkaz u Chelseaju, a prijatelju je povjerio svoje uzbuđenje pred novim izazovom.

- Jedva čekam započeti s radom.Prvi dan na treningu bit će prekrasan. Više vremena radit ćemo na taktici, a manje ćemo vremena provoditi na visinskim pripremama i u teretani. Želim promijeniti tradicionalni način priprema – reako je Mourinho prijatelju.

Portugalac je posljednjih nekoliko mjeseci proveo proučavajući nove sisteme igre i nove taktičke sheme, kao i učeći talijanski jezik. Svoju prvu press konferenciju kao trener Intera Mourinho želi održati na talijanskom jeziku.

Očekuje se da bi Mourinho s “nerazzurrima” ovih dana trebao potpisati trogodišnji ugovor vrijedan 9 milijuna eura po sezoni.

Reci što misliš!