Sport

Nogomet

Sky Sports: Kranjčar i Ćorluka najbolji u svojim momčadima

Sky Sports: Kranjčar i Ćorluka najbolji u svojim momčadima

Kranjčar je dobio iznimno visoku ocjenu (8) u porazu Portsmoutha od Fulhama na svom tetrenu

Novinari Sky Sportsa bili su puni hvale na igru Nike Kranjčara i Vedrana Ćorluke, makar je Portsmouth doživio domaći poraz od Fulhama, a Manchester City je primio osam pogodaka kod Middlesbrougha.

Kranjčar je dobio iznimno visoku ocjenu (8) u porazu Portsmoutha od Fulhama na svom tetrenu 1-0. Ocjene 5 i 6 dominiraju za igrače Portsmoutha, a iz tog sivila su se, po njihovom sudu, izdignuli tek Hreidarsson (7) i Niko Kranjčar (8) za kojeg se govori kako ima "žicu za nogomet, ali u nedjelju nije imao s kim igrati".

U Timesu, pak, nisu bili toliko oduševljeni igrom Kranjčara, pa su mu dodijelili ocjenu 6 koja se vezala za još sedmoricu igrača Portsmoutha.

Vedran Ćorluka je po Sky Sportsu bio uvjerljivo najbolji igrač Manchester Cityja (ocjena 6) koji je poražen kod Middlesbrougha 8-1. Spominje se kako je bio jedini pozitivan u sramotnoj igri Cityja, pa su ostali igrači dobili ocjene 2, 3 i 4. No, kao u slučaju Nike Kranjčara, tako su u Timesu i Ćorluki spustili ocjenu. Dobio je peticu, ali je i po njihovom mišljenju bio "jedan od boljih u katastrofalnom porazu".


Reci što misliš!