Sport

Košarka, NLB liga

Vukoičić: Kod Hemofarma postoji veliki motiv za pobjedom

Vukoičić: Kod Hemofarma postoji veliki motiv za pobjedom

Ulazak Zadra u finale NLB lige, jedan je od najvažnijih ciljeva ove sezone

Momčad Zadra jutros u osam sati otputovala je u Ljubljanu, gdje će sutra protiv Hemofarma, u polufinalnom ogledu regionalne NLB lige, odigrati možda i najvažniju utakmicu ove sezone.

Zadrani su u Ljubljanu stigli u 13.00 sati, da bi odmah po dolasku otišli na svečano primanje kod gradonačelnika Ljubljane, Zorana Jankovića. Danas u 17.00 sati, zadarska momčad će odraditi trening u dvorani Tivoli.

Ulazak Zadra u finale NLB lige, jedan je od najvažnijih ciljeva ove sezone. Ulaskom u finale NLB lige, Zadar dobiva bitne bodove u natjecanju s Cibonom za sudjelovanje u Euroligi, koja je dugoročni cilj kluba iz Zadra.

Ususret utakmici, treneri obje momčadi iznjeli su nam svoja razmišljanja o sutrašnjem susretu.

Trener Petrović, još nakon utakmice sa Cibonom dao nam je kratku izjavu pred utakmice sa Hemofarmom. Poslušajte razmišljanja trenera Petrovića o momčadi Hemofarma:

 


Vlada Vukoičić, mladi 34-godišnji trener Hemofarma, na klupi je nasljedio Miroslava Nikolića te uveo velike promjene u samoj igri momčadi. Kao što je i rekao trener Petrović, od dolaska Vukoičića Hemofarm igra puno raznovrsnije, sa više igrača nego kad je momčad vodio Nikolić.

Sa Vukoičićem je razgovor uoči utakmice obavio Valentino Matešić, urednik Trećeg poluvremena, emisije na Novom radiju. Poslušajte izjavu trenera Hemofarma:


Utakmica Zadra i Hemofarma na rasporedu je sutra, s početkom u 18.15 sati.

 


Reci što misliš!

  Vezane vijesti