Sport

NLB liga

Trener Hemofarma podnio ostavku nakon poraza od Zadra

Trener Hemofarma podnio ostavku nakon poraza od Zadra

Momčad će na uzvratnoj utakmici protiv Girone u Španjolskoj voditi pomoćni treneri momčadi

Trener Miroslav Nikolić podnio je ostavku na mjesto trenera momčadi Hemofarm Stada nakon što je pretrpio poraz od Zadra, uz obrazloženje da smatra da se njegov rad i trud ne cijene dovoljno i da nema podršku uprave, javlja službena stranica kluba K.K.Hemofarm .

Između ostalog je istaknuo da ne prihvaća primjedbe na račun nedovoljnog rada i razigravanja mladih igrača i da smatra da u tom području pruža maksimum.

Članovi uprave nisu htjeli da komentiraju ovu izjavu, jer smatraju da je to sada nepotrebno, s obzirom da trener, prethodno nije tražio razgovor, jedino na što su podsjetili je to da je Hemofarm klub sa visokim ambicijama i da će se uvijek i od svakoga člana tražiti maksimum i što bolji rezultati.

Konkretne korake vezano za rješevanje novonastale situacije i dovođenja prvog trenera, uprava će rješavati za dva, tri dana, po povratku iz Španjolske, u skladu sa visokim ambicijama Kluba u aktualnoj sezoni 2007/2008.

Momčad će na uzvratnoj utakmici protiv Girone u Španjolskoj voditi pomoćni treneri momčadi, Miodrag Rajković i Goran Topić.

 


Reci što misliš!