Sport

FC Barcelona

Pique pozvao navijače Barce da prestanu zviždati Andreu Gomesu

Pique pozvao navijače Barce da prestanu zviždati Andreu Gomesu

Stoper Gerard Pique pozvao je navijače Barcelone da prestanu zviždati portugalskom veznjaku Andreu Gomesu (23), koji je u nedjelju zabio prvi gol za katalonski klub otkad je prošlog ljeta stigao iz Valencije za 35 milijuna eura

Stoper Gerard Pique pozvao je navijače Barcelone da prestanu zviždati portugalskom veznjaku Andreu Gomesu (23), koji je u nedjelju zabio prvi gol za katalonski klub otkad je prošlog ljeta stigao iz Valencije za 35 milijuna eura.

Gomes se našao na meti navijača Barce nakon poraza 0-4 od PSG-a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Naime, već na sljedećoj utakmici protiv Leganesa navijači su ga pošteno izviždali.

U uzvratu protiv PSG-a ušao je tek u 84. minuti, a u nedjelju protiv Valencije trener Luis Enrique uveo ga je u igru u 74. minuti. No, navijači su ga izviždali i prije ulaska na teren.

"Jedna je stvar ako igrate loše i navijači vam zvižde, ali kada vam to rade prije negoli ulazite u igru, to je nešto sasvim drugo. Tako vam ubiju samopouzdanje. Oni koji to rade, bolje im je da ostanu kod kuće", izjavio je Pique.

Unatoč zvižducima André Gomes je na kraju ipak mogao biti zadovoljan, jer je u 89. minuti zabio za pobjedu Barce 4-2, a trener Luis Enrique je istaknuo: "Drago mi je da je zabio svoj prvi gol za Barcu, za mene je to bio najsretniji trenutak na utakmici. Gomes je vrlo talentiran i siguran sam da će biti vrlo važan igrač za Barcelonu u budućnosti".


Reci što misliš!