Sport

Nogometni mercato

Franko Andrijašević pred potpisom za Standard

Franko Andrijašević pred potpisom za Standard
Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka još slavi dvostruku krunu do koje su došli, nakon sinoćnje pobjede protiv Dinama u finalu nogometnog kupa Hrvatske, a njene glavne uzdanice ove sezone poput Franka Andrijaševića, na pragu su odlaska u druge destinacije

Pregovori koji su u tijeku oko veznjaka Rijeke, sve se više intenziviraju i čini se kako bi cijela situacija vrlo brzo mogla biti riješena u korist Standarda iz Liegea. Deseterostruki prvak Belgije spreman je za njega ponuditi cijenu oko 4 milijuna eura i time zamijeniti Alžirca Ishaka Belfodila koji iz kluba odlazi nakon provedene jedne sezone.

Kako piše belgijski portal Sudinfo, a prenosi Sportarena, Andrijaševiću bi trebao biti ponuđen petogodišnji ugovor, a jedan od najboljih strijelaca sezone u domaćem prvenstvu, tako će još svjež od slavlja napustiti klub koji je prekinuo jednu veliku eru hrvatskog nogometa.

Standard je ove sezone završio kao 7. i u poslu su oko obnavljanja momčadi kako bi se vratili jači iduće sezone. Prvenstvo nisu osvojili posljednjih 8 godina.


Reci što misliš!