Sport

nagradna igra

Treće kolo velike nagradne igre: Vašeg klinca vodimo na trening kamp Hannovera 96!

Treće kolo velike nagradne igre: Vašeg klinca vodimo na trening kamp Hannovera 96!
Hannover 96

Portal eZadar, Hannover 96 i Falkensteiner Resort Punta Skala potpuno besplatno vode vašeg malog nogometaša u Školu nogometa Hannover 96 u terminu između 25. i 29. srpnja

Škola nogometa Hannover 96 ove će godine zajedno s Falkensteiner Resortom Punta Skala održati ukupno četiri tjedna treninga u Privlaci, na igralištu Sabunjara, u razdoblju od 11.7. do 6.8.2017.

Uz voditelja Škole nogometa i bivšeg igrača Hannovera Marka Kresića, sastav trenera iz Hannovera činit će i bivši igrač te hrvatski reprezentativac Danijel Štefulj, bivši albanski igrač godine i igrač Slaven Belupa Fatmir Vata, te ostali treneri s dugogodišnjim iskustvom u klubu Hannover 96 s njemačkom licencom trenera.

Cijena pojedinačnog tjedna u Školi nogometa inače iznosi 796,00 HRK, a portal eZadar će, u suradnji s Falkensteiner Resortom Punta Skala i Hannoverom 96, svakog tjedna omogućiti po jednom čitatelju potpuno besplatno sudjelovanje i nogometno usavršavanje uz najnaprednije metode treninga koje se temelje na pristupu GAME INTELLIGENCE. 

Kako biste ušli u konkurenciju za ovu uistinu vrijednu nagradu, za termin između 25. i 29. srpnja, dovoljno je odgovoriti na sljedeće nagradno pitanje:

U bogatoj povijesti Hannovera 96 tek su dva hrvatska trenera imala čast sjesti na njihovu klupu. Prvi je bio legendarni Zlatko Čajkovski, a mi vas pitamo tko je bio drugi?

a) Miroslav Ćiro Blažević
b) Otto Barić
c) Luka Bonačić
d) Branko Ivanković

Točne odgovore šaljite na mail adresu info@ezadar.hr, pod 'predmet/subject' upišite Hannover 96, a osim točnog odgovora nam dostavite ime i prezime te kontakt telefon. Nagradna igra traje do nedjelje 16. srpnja u 23:59 sati, a ime sretnog dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak 17. srpnja.

Svi oni koji u trećem kolu nagradne igre ne budu imali sreće, mogu se prijaviti na četvrto i posljednje kolo koje je na rasporedu 22. srpnja.

Detaljne informacije o radu Škole nogometa te metodama treninga možete pronaći na sljedećoj POVEZNICI.

Djelić atmosfere s otvaranja nogometne škole Hannover 96 možete pogledati u našoj fotogaleriji.


Reci što misliš!